AJUTA CA VOLUNTAR

Vrei sa te implici?

Scrie-ne pe adresa voluntari[at]aril.ro
ARIL apreciază ajutorul tau cât de mic! Toate activităţile menţionate mai jos se realizează în regim de voluntariat. Plata este zambetul celor care datorita tie se vor simti mai bine sau poate vor fi salvati.
Mai jos găseşti informaţii despre modalitatea in care poti ajuta.

Invingatori

Ai trecut prin momente dificile? A trebuit sa te lupti cu boala, sa treci prin momente de deziluzie, de depresie, teama? Esti un invingator? Ai intalnit oameni care ti-au oferit o mana de ajutor si oameni care ti-au intors spatele? Din care categorie vrei sa faci parte? Ajuta-i pe cei care sunt acum in impas sa castige aceasta lupta. Arata-le ca se poate! Scrie pe adresa office@aril.ro sau monicabunaciu@aril.ro sau monicabunaciu@gmail.com.

Psihologi

Doriti sa sustineti din punct de vedere psihologic oamenii care sunt la capatul puterilor? Vreti sa participati la intalnirile cu pacientii, organizate in spitale?

Conditii:

 • dorinţa de a ajuta
 • să credeti că făcând un lucru bun, multumirea sufleteasca este de nepretuit
 • să puteti dedica 3 – 4 ore pe saptamana din timpul vostru pentru intalnirile cu pacientii si 30 min pe zi pentru a raspunde pe mail sau pe blog intrebarilor celor care au nevoie de ajutor.

Medici

Doriti ca in ciuda activitatii pe care o desfasurati sa ii ajutati in mod benevol si pe cei care au nevoie de sfatul avizat? Doriti sa le raspundeti la intrebari?

Conditii:

 • dorinta de a ajuta
 • sa va multumiti cu gandul ca cineva care sufera, datorita sfatului dumneavoastra este mai linistit si stie ce sa does propecia have side effects faca pentru a reusi
 • cca 3 ore pe saptamana pentru intalnirile cu pacientii si 30 min pe zi pentru a raspunde pe mail sau pe blog pacintilor si apartinatorilor.

Campanii de strangere de fonduri

Luptam pentru a demonstra tuturor ca aceste patologii pot fi invinse. Vrem ca pacientii sa poata avea aceeasi incredere in medicii din tara ca si in cei din strainatate. Pentru aceasta cerem opiniile medicale medicilor deja confirmati, care au salvat inclusiv pacienti in faza terminala, si oferim cursuri de perfectionare pentru medici si asistenti in clinicile de referinta din lume.

In Europa exista doar cateva clincii de referinta. Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca acea clinica face si cercetare, ca aplica cele mai noi tehnologii, si ca procentul de reusita este de aproximativ 90%. Noi colaboram cu nr 2 mondial in Talasemii, cu nr 1 European in Haplostransplant. Am testat medicii si tehnologiile pe propria piele, si suntem in masura sa gasim cele mai bune solutii pe tip de problema de rezolvat.

Ce puteti face:

Logo ARIL
Logo Aril
Puteți descărca imaginile și să le adăugați in site-ul dvs. (de preferat) sau să copiați unul din codurile de mai jos:


Consilieri de caz

Consilierul de caz indruma un pacient sau pe familia acestuia din momentul în care se apelează la asociaţie până când pacientul este declarat vindecat.

Un consilier de caz trebuie să:

 • aiba dorinta de a ajuta
 • sa se multumeasca cu gandul ca cineva care sufera, datorita sfatului dumneavoastra este mai linistit si stie ce sa faca pentru a reusi
 • poata dedica 1-2 ore pe zi din timpul său (sunt perioade în care nu este nevoie sa intervină)
 • să nu se sperie de responsabilităţi (va fi sprijinit permanenţă de un reprezentant al asociaţiei).

Editori/Dezvolatori Web

ARIL functioneaza din 2006, afla mai multe despre rezultatele noastre.

Cei care doresc sa ajute online, din propria casa, prin editarea si publicarea de articole noi pe site pot invata sa lucreze cu WordPress, unul din cele mai populare sisteme de management de continut web in acest moment. Acest rol s-ar potrivi pentru un elev/student sau oricine care doreste sa faca practica in domeniul web si sa ajute cauze nobile in acelasi timp. Nu este nevoie de experienta HTML, totul e simplu si se invata usor iar volumul de munca e destul de mic, nefiind nevoie de mai mult de 3-4 ore pe saptamana din timpul tau. De asemenea, daca esti un utilizator experimentat ne poti ajuta sa dezvoltam site-ul mai mult. Scrie-ne pe adresa monicabunaciu@gmail.com

Baze de date

Managerul de baze de date se ocupă cu gestionarea, înregistrarea şi raportarea informaţiilor preluate pe adresele de mail ale asociaţiei. Trebuie să aibă o rădbare de fier şi lipici pentru Excel.

2 comentarii la „AJUTA CA VOLUNTAR”

 1. SI EU MA ALATUR!DEJA SUNT LANGA PRIETENUL MEU CE SUFERA DE MIELOMA MULTIPLU DE CCA 2 ANI, ACUM E REMISIE PARTIALA DAR NE BUCURAM CA E ASA SI NU MAI RAU!

Lasă un comentariu