MONICA VILCU

MONICA VILCU

anonim

 

 

Monica Vilcu

Limfom malign Non-Hodgkin cu celula mare B stadiul 4- recadere

Am 23 de ani. In iulie 2011, vacanta de vara era cum nu se poate mai placuta. Terminasem anul 2 la scoala postliceala, iar caldura soarelui ma trimitea cu gandul la mare si la toate lucrurile frumoase ce urmau sa se intample. Ganglionii care mi-au aparut dintr-odata la gat, pierderea in greutate, le-am pus pe seama caldurii. Pana intr-o zi cand mi s-a facut rau si am ajuns la spital la Craiova. Acolo am auzit pentru prima data cuvantul „biopsie” pe care l-am inteles „operatie”. Nu imi venea sa cred, asa ca am mers la Bucuresti, la Spitalul Fundeni, unde acelasi cuvant ma urmarea. Trebuia sa fac aceasta biopsie… Au urmat clipele acelea infernale de asteptare. Pana cand mi s-a facut iar rau. Foarte rau. Salvarea m-a dus la spital si acolo am aflat: Limfom malign Non-Hodgkin cu celula mare B stadiul 4. Nu intelegeam nimic. Cum se putea dintr-o data, ca de niciunde, sa vina diagnosticul acesta? Am inteles ce mi se intampla abia cand am vazut primele fire de par pe jos… Atunci am stiut, atunci am priceput. 9 cure de citostatice, 25 de sedinte de radioterapie sunt bilantul unei lupte pe care speram sa o castig. 2012 insa a adus o recadere.

Au inceput din nou levitra curele de citostatice, 6 de data asta. Doctorii erau optimisti. Parca finahair hexal propecia incepeau lucrurile sa se aranjeze altfel, parca toata lupta nu era in zadar. A venit insa luna martie si, la un tomograf, s-au vazut ceva formatiuni pe coloana. Am fost indrumata spre Bagdasar Arseni unde am aflat ca in coloana exista puroi, iar o vertebra este sparta. Pe 16 aprilie m-am operat si mi s-a pus o tija metalica si 4 suruburi. Intreaga procedura a costat 2000 de euro! Intre timp insa am facut din nou puroi, ceea ce inseamna o noua operatie cu aceleasi costuri, care, de data aceasta, ne depasesc mult posibilitatile. Daca puteti sa ma ajutati sa inving boala, puteti dona aici:

 

RO57BREL100036976RO11001 – cont RON
RO28BREL100036976EU11001 – cont EUR
RO89BREL100036976US11001 – cont USD
cod SWIFT BREL RO BU
Libra Bank, sucursala Iuliu Maniu, Bucuresti

SPECIFICAND CA DONATIA ESTE PENTRU MONICA VILCU


Un comentariu la „MONICA VILCU”

  1. terapia gerson vindeca orice boala nu trebuie platit nimic deoarece informatiile despre terapie se gasesc pe net . leucemia si orice alta forma de cancer apar cand corpu este toxic de la mancarea si medicamentele aprobate de stat. tot ce trebuie facut e reducerea otravurilor si corpu isi revine fiind ajutat de substantele nutritive din fructe si legume. Nu va lasati indoctrinati de criminali care vor sa faca profit si omoara copilasi si orice alta categorie de varsta pt a face miliarde de dolari anual.

Comentariile sunt închise.