20% pentru ARIL, 20% pentru pacientii cu patologii hematologice

In numele nostru si al pacientilor care au beneficiat de ajutorul ARIL, multumim din inima celor care ne-au directionat 20% din impozitul pe profit.

Ajutati-ne sa gasim cei mai buni specialisti pentru pacientii cu patologii hematologice.

Pacientii trebuie sa beneficieze de avizele persoanelor adaptate tipului de problematica.

Ajutati-ne sa oferim pacientilor cele mai bune alternative.

Dorim sa va facem cunoscut faptul ca aveti posibilitatea de a directiona pana la 20% din impozitul pe profit datorat pentru sprijinirea proiectelor ARIL.

Cu sprijinul dumneavostra vom continua proiectele noastre umanitare, incepute in 2006, ce au vizat sustinerea psihologica a pacientilor si pregatirea personalului medical, pentru a putea aplica terapii la nivelul clinicilor de excelenta din lume, precum si obtinerea sprijinului medicilor din cele mai bune clinici mondiale pentru salvarea pacientilor care nu mai puteau fi tratati in tara. Astfel prin intermediul acestor colaborari, ARIL a contribuit la salvarea a 60% din pacientii care deseori ajungeau in faza terminala.

Sumele donate se scad direct din impozitul pe profit, daca sunt indeplinite cumulativ urmatoarele conditii:

• sunt in limita a 0,3 % din cifra de afaceri
• nu depasesc mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.

Donaţiile oferite de sponsori vor fi utilizate în exclusivitate în scopul pentru care au fost făcute, în concordanţă cu activitatea specifică a ARIL.

Pentru informatii si alte detalii privind contractele de sponsorizare, nu ezitati sa ne contactati:

E-mail: office@aril.ro

Legislatie
Sponsorii ARIL, vor beneficia, pentru suma sponsorizată, de facilităţile prevăzute in Codul Fiscal al Romaniei, Titlul II, Capitolul II, Art.21, alin.4, lit. p. „TITLUL II : Impozitul pe profit.

CAPITOLUL 2: Calculul profitului impozabil.
Art. 21 : Cheltuieli
(4) p) cheltuielile de sponsorizare si/sau mecenat si cheltuielile privind bursele private, acordate potrivit legii; contribuabilii care efectueaza sponsorizari si/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificarile ulterioare, si ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cei care acorda burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, daca totalul acestor cheltuieli indeplineste cumulativ urmatoarele conditii :
1. este in limita a 0,3 % din cifra de afaceri;
2. nu depaseste mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat”

CUM DONEZ?

1. Descarci acest contract de sponsorizare

2. il completezi cu datele firmei si suma si ni-l trimiti pe adresa office@aril.ro;

3. noi il vom semna, il vom stampila si iti vom trimite ambele exemplare, cu rugamintea ca unul sa se intoarca la noi cu ambele semnaturi si stampile.

Lasă un comentariu