Loredana Latis


 
Loredana este cel mai cunoscut specialist al momentului life coach – antrenor pentru o minte sanatoasa, are o experienta bogata in a ajuta bolnavii de cancer sa isi regaseasca puterea de a merge mai departe cu optimism si speranta.

Pentru ca a trecut ea insasi printr-o experienta asemanatoare in 2007 cand s-a imbolnavit de cancer de col, are o puternica motivatie de a ajuta cu adevarat.

Loredana a reusit sa se vindece prin descoperirea puterea gandirii pozitive si antrenarea atitudinii optimiste,  prin autocunoastere, prin rezolvarea conflictelor interioare si prin acceptarea realitatii.

Loredana ajuta bolnavii sau apartinatorii prin sedinte individuale de coaching prin care persoana respectiva isi regaseste puterea de a merge mai departe, curajul, calea si ceea ce este cel mai important pentru a trai cu fericire, sanatate si iubire.

Loredana a lucrat in mod direct cu peste 1200 clienti si are peste 1500 ore de coaching si din 2012 lucreaza lunar cu bolnavii de leucemie din spitalul Fundeni si din 2014 si cu cei din spitalul Colentina Bucuresti.

Loredana Latis este in prezent Director de Dezvoltare al Societatii Romane de Coaching si membru in consiliul director ARIL.

Deasemenea Loredana este invitata saptamanal la diferite emisiuni TV in calitate de coach profesionist pentru a ajuta oamenii care trec prin perioade dificile din punct de vedere emotional.

Mai multe detalii gasesti pe www.loredanalatis.ro.

Lasă un comentariu