Campania „Inimi tinere bat pentru tine 2019”

In 2019 in parteneriat cu Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti, aflata in subordinea Primariei Municipiului Bucuresti, Am participat la campania Ïnimi tinere bat pentru tine”.

Campania a constant in organizarea unor conferinte in toate centrele universitare publice din Bucuresti. Conferințele s-au desfășurat în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină BucureștiRegistrul National al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice, programul național N-avem SANGE, precum și cu alți parteneri importanți și au fost un succes. Pe parcursul a trei luni, am fost prezenți în fața a SUTE de studenți din cele mai importante centre universitare bucureștene, dintre care aminim Universitatea Politehnica BucurestiUniversitatea De Stiinte Agronomice Si Medicina Veterinara Bucuresti sau Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila.

Invitați de seamă le-au vorbit tinerilor despre importanța donării de sânge și despre cât de acută e nevoia de sânge în România, unde procentul de donare e sub doi la sută, în timp ce media europeană este de peste 5 la sută. Tinerii au aflat de la echipa de medici de la Registrul National al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice care sunt pașii de urmat pentru a deveni donator voluntar.

Detalii: http://assmb.ro/campanie/campania-inimi-tinere-bat-pentru-tine