Direcționează până la 20% din impozitul pe profit al firmei pentru bolnavii de leucemie – Asociația Română Împotriva Leucemiei – ARIL

Direcționează până la 20% din impozitul pe profit al firmei pentru bolnavii de leucemie

Prin intermediul facilităților fiscale prevăzute de Legea sponsorizării, puteți direcționa către ARIL, fără niciun cost suplimentar pentru dumnevoastră, până la 20% din impozitul pe profit al firmei pe care o reprezentați.

Descărcați de aici contractul de sponsorizare.

Vă stăm la dispoziție pentru mai multe detalii privind ajutorul pe care îl puteți oferi pentru a salva viețile celor care se luptă în acest moment cu leucemia.

Cu banii pe care îi vom strânge, ne-am propus să achiziționăm un flowcitometru pentru Institutul Oncologic din Cluj-Napoca, în valoare de 250.000 de euro. Flowcitometrul este cel mai exact instrument de diagnosticare pentru afecțiunile hematologice maligne și este absolut necesar Institutului Hematologic din Cluj-Napoca.

Beneficiarii direcți ai proiectului nostru vor fi peste 600 de tineri și adulți din toată țara. Beneficiarii indirecți sunt familiile pacienților și cei apropiați acestora. De asemenea, cadrele medicale vor putea acorda mai eficient îngrijire bolnavilor de leucemie.

Află mai multe despre acest proiect.