Electrocardiograf ECG 200 cu 12 canale si 2 TV pentru pacientii din sectia de Transplant SUUB – Asociația Română Împotriva Leucemiei – ARIL

Electrocardiograf ECG 200 cu 12 canale si 2 TV pentru pacientii din sectia de Transplant SUUB

Pacientii din sectia de transplant necesita terapii cu doze mari si prin urmare o monitorizare permanenta. Acesta este motivul pentru care am decis sa contribuim si noi cu achizitionarea unui EKG portabil care sa asigure efectuarea terapiilor in conditiid e siguranta.

Este un aparat destinat preluarii, prelucrarii si imprimarii semnalelor ECG. Imprimarea se poate face conform unor programe prestabilite  automat  sau manual  pe 3,6,12 canale, pe hatie termo de 210mm latime (A4), rola sau pliata.
Ecranul alfanumeric de 320 x 240 pixeli permite afisarea mesajelor de stare si de alarma  si a semnalelor ECG  pe 3 , 6  ,6+6 canale. Tastatura permite tastarea comenzilor si introducerea datelor pacientilor.  Meniu in lb romana.

Datele pot fi transmise catre un PC via USB in format SCP sau PDF prin intermediul aplicației pentru gestionarea fișierelor pe un Computer Personal “ECG EasyApp”.In acest caz nu mai este necesara hartia de ecg printarea facandu-se pe imprimanta PC.

Caracteristici tehnice:
Derivatii: 12 standard, cu achizitie continua si simultana
Viteze de imprimare: 5 – 25 – 50 mm
Alimentare mixta :acumulator inclus si retea.

Am achizitionat de asemenea SOFT EASYAPP SI SOFT INTERPRETARE

Buget: 2000€

Deoarece timpul pe care pacientii il petrec in camerele sterile unde nu are acces nimeni in afara personalului medical se scurge foarte greu, a fost necesar sa investim in achizitionarea a doua televizoare.

Investitie 370€