Intâlnire cu pacientii – 16 octombrie 2012, Fundeni, ora 16, etaj 3, Hematologie II

Cand ne-am nascut am primit tot ce trebuie pentru a razbi in aceasta viata, emotional, mental si fizic.

Cumva, ceva s-a intamplat pe drumul vietii, dar nu as numi acest lucru esec, sunt doar lectii de lectii de viata, examene pe care fiecare le trecem din cand in cand in evolutia noastra pe acest pamant.

Rolul fiecaruia este de a utiliza si spori resursele interioare si exterioare, de a crede cu tarie ca poate avea un cuvant de spus in ceea ce se intampla cu el, dar si de a folosi acest lucru benefic, pentru el si pentru cei din jur!

Abordeaza holistic intregul tau corp – minte – spirit, antreneaza-te pentru a folosi mintea si sufletul in slujba vindecarii!Arunca toate emotiile si credintele nefolositoare, rescrie regulile dupa care iti traiesti viata, regaseste si afirma esenta ta perfecta si adu-o la suprafata, actioneaza in sensul vindecarii tale!

Te asteptam cu drag sa redescoperim impreuna sa facem asta!Participa la sesiuni gratuite in cadrul grupului de sustinere pentru persoanele bolnave de leucemie, limfom sau alte patologii hematologice si apartinatori.
Sesiunea va fi organizata de ARIL si psih. Demetra Cucueanu, terapeut specialist in abordarea holistica a sanatatii, antrenor in dezvoltarea potentialului uman si utilizarea acestuia in lupta cu aceasta boala.Mai multe detalii despre Demetra poti obtine pe site-ul ei: http://meetyourexcelence.blogspot.ro/2011/12/tehnici-pentru-sanatate.html