Iuliana Iordan

Iuliana Iordan

Limfom Hodgkin

Iuliana are 21 de ani si este studenta la Medicina. Am cunoscut-o la Spitalul Fundeni, dupa ce trecuse printr-un autotransplant. Venea de la Facultate, cea mai importanta realizare a ei de pana acum si cea care conteaza cel mai mult pentru ea, si era ca rupta din reviste, vesela, zambitoare. Atunci am aflat povestea ei.

In august 2011 Iuliana a fost diagnosticata cu Limfom Hodgkin. A urmat multe cure de chimioterapie, unele chiar cu doza inalta, pregatindu-se pentru autotransplant pe care l-a facut in 2013, la doi ani de la diagnosticare. Ani grei, lungi, care au trecut lent si au insemnat sedinte intregi de chimioterapie, efecte secundare si o dorinta nestavilita ca boala sa plece si sa nu se mai intoarca. Cu speranta aceasta a intrat Iulia in perioada pretransplant si apoi a urmat autotransplantul. Aici trebuia sa se termine tot, aici trebuia sa se sfarseasca. Ea trebuia sa se intoarca la scoala, acolo unde o asteptau examene si viata ei. Si totusi… vara lui 2013: consult de control, cum este normal, dupa autotransplant. PET. Rezultat: recadere. Iulia a aflat ca este din nou bolnava, ca boala a revenit mai agresiva ca prima data si ca nu vrea sa se dea dusa.

Deoarece nu se putea face Iradiere totala in tara, a plecat in Italia, unde a beneficiat de terapii de ultima generatie si de transplant. Nu a  fost usor, si a trecut prin suisuri si coborasuri, insa rezultatul final a fost REMISIA COMPLETA mult asteptata

Astazi este medic hematolog si telul sau este sa salveze vietile pacientilor asa cum a fost salvata si a ei.

Multumim tuturor celor care s-au implicat si au facut posibil acest adevarat miracol.

 

7 comentarii la „Iuliana Iordan”

  1. Draga Iuliana, pentru ca te-am indragit foarte mult si pentru ca iti admir puterea si curajul de a lupta cu boala si cu sistemul sanitar din Romania, vreau sa te asigur ca in masura posibilitatilor sunt alaturi de tine si de minunatii tai parinti. Din tot sufletul sper sa invingi.

  2. Sunt alaturi de tine, scumpa mea. Din suflet, ma rog sa te faci bine, sa invingi, pentru ca eu asa te stiu, o luptatoare!

  3. Draga mea Iuliana,stiu ca esti o luptatoare si intotdeuna ai reusit in tot ce ti-ai propus.Am încredere în tine ca va fi la fel si de data asta.Esti o persoana deosebita, o fata minunata si de aceea meriti sa primesti sansa de a-ti vedea visurile implinite!

  4. Sotul meu a avut acelasi diagnostic.7 ani de radioterapie,chimioterapie si doua autotransplanturi.Dumnezu sa-l odineasca!Iulia,ai curaj,poate ca Dumnezeu iti va darui viata a doua oara,am cunoscut si oameni care au trait dupa trasnplant,suntem doar calatori aici si nu stim cand ne vine randul sa amergem la cele vesnice,macar acolo nu sunt bolnavi si suferinta.Multa sanatate!

Comentariile sunt închise.