Maximizarea supraviețuirii în cancer – sesiuni online in fiecare joi la ora 17.30

Momentul aflarii diagnosticului de cancer este unul in care suntem coplesiti de emotii, si care ne impovareaza si ne traumatizeaza. Aceste emotii sunt: furie, soc, revolta, frica , tristete.

O buna calitate a vietii in aceste moment se obtine daca reusim sa coexistam cu aceste emotii. Ele  pot fi gestionate efficient prin : tehnici de relaxare, miscare simpla si discutii de sprijin.

Discutiile de sprijin pot fi cu familia, specialistul sau cu cei din grupul de support. Discutiile trebuie sa fie onesta si empatica, cu toti partenerii de dialog pentru a afla raspunsuri clare la intrebarile noastre si a ne putea face planuri de viitor.

Procesul de vindecare, din punctul meu de vedere bazat pe 25 de ani de experienta, depinde 70% de psihic si 30% de procesul medical.In fiecare joi va suntem alaturi la ora 17.30 aici https://us02web.zoom.us/j/82432719064 Camera 82432719064 .Este suficient doar sa dati click pe link-ul de mai sus sau daca va conectati de pe telefon, sa instalati zoom.us si apoi sa intrati direct pe acest link https://us02web.zoom.us/j/82432719064

Va suntem alaturi in formula:

  • Monica Bunaciu-fost pacient și Coach certificat academia de Coaching si John Maxwell,
  • Rodica Popescu -psiholog certificat în oncopsihoterapie și psihonutritie
  • Parintele Oprișan.

Va oferim un cadru profesionist in care :

  • Sunteti ascultati cu intelegere si fara a fi judecați
  • Găsim soluții personalizate pentru fiecare.

Noi va oferim, sub forma de voluntariat, timpul, experienta si cunostintele noastre

Pentru a avea rezultate, participanții este nevoie sa dorească să găsească soluții, să acționeze, să vrea să vorbească într-un cadru fara prejudecăți, in care specialiștii sunt prezenți având ca singur scop, si anume să ajute !