Maximizarea supraviețuirii în cancer (chestionar)+ link conectare joia

Momentul aflarii diagnosticului de cancer este unul in care suntem coplesiti de emotii, si care ne impovareaza si ne traumatizeaza. Aceste emotii sunt: furie, soc, revolta, frica , tristete.

O buna calitate a vietii in aceste moment se obtine daca reusim sa coexistam cu aceste emotii. Ele  pot fi gestionate efficient prin : tehnici de relaxare, miscare simpla si discutii de sprijin.

Discutiile de sprijin pot fi cu familia, specialistul sau cu cei din grupul de support. Discutiile trebuie sa fie onesta si empatica, cu toti partenerii de dialog pentru a afla raspunsuri clare la intrebarile noastre si a ne putea face planuri de viitor.

Trasaturile de personalitate influenteaza  modul in care gamdim, actionam, comunicam si ne gestionam emotiile.

Unele tipare de comportament ne  fac vulnerabili la stresul zilnic si favorizeaza  aparitia bolii oncologice.

Pentru a veni in sprijinul persoanelor bolnave de cancer dorim sa cream un program de sprijin psihologic. Pentru a vedea unde este nevoie de interventie, care sunt trasaturile care pun in dificultate persoana in stresul cotidian, am creat acest chestionar. Raspunsurile la el ne vor ajuta sa construim acel program de sprijin.

In fiecare joi, va invitam sa va conectati pe  https://us02web.zoom.us/j/89203504916 pentru a discuta si a pune intrebari. Atat Monica Bunaciu (coach si mentor) cat si Rodica Popescu ( psiholog si coach) va suntem alaturi pentru a gasi solutii.

LINK CHESTIONAR

LINK CONECTARE https://us02web.zoom.us/j/82432719064

Va rugam sa ne ajutați prin completarea chestionarului de studiu asupra impactului psihologic in cancer pentru a putea maximiza sansele de supraviețuire.

LINK CHESTIONAR