O alternativa pentru caderea parului cauzata de chemioterapie

Daca in articolul precedent va vorbeam despre peruci si va dadeam cateva idei de unde se pot achizitiona, astazi am hotarat sa abordez un alt subiect: baticurile. In momentul in care alegi o peruca pe monofilament este destul de dificil sa dormi cu ea, sau sa o folosesti in casa, lucrul acesta il stiu din proprie experienta.
Personal, la inceput am avut o mare problema cu alegerea baticului deoarece probabil si voi ati observat ca cele mai multe aluneca sau sunt incomode.
Dupa multe cautari pe internet si prin magazine, am primit cadou de la o prietena niste baticuri foarte interesante.
Pe cat sunt de comode, pe atat sunt de elegante. Sunt alcatuite dintr-o caciulita de bumbac ce impiedica alunecarea, iar peste acea caciulita vine o matase ce poate fi aranjata in diferite moduri.

Ideea confectionarii acestor baticute a fost a unei doamne, bolnava si dumneaei de cancer si intelegand prin ceea ce trec femeile ce isi pierd parul in urma chemioterapiei si-a dezvoltat aceasta afacere.

Consider ca orice femeie trebuie sa se simta frumoasa indiferent de situatia in care se afla, iar daca nu sunteti adepta perucilor sau nu aveti posibilitatea achizitionarii uneia,va recomand cu incredere aceasta alternativa ce va ofera un aer misterios.
Site-ul de unde se pot achizitiona este : http://baticuri-art.ro/
Pentru a va face o mica idee despre aranjarea baticului va recomand acest filmulet :

3 comentarii la „O alternativa pentru caderea parului cauzata de chemioterapie”

  1. Va multumesc foarte mult pentru aprecierea produselor mele.
    Le fac cu mare drag si cu multa daruire sufleteasca inteleg exact prin ce trec persoanele care se imbolnavesc de aceasta boala perfida.
    De aceea incerc sa redau putina culoare si confort acestei grele perioade.
    Inca o data multumesc.
    Ana Moldovan.

  2. Produsele dumneavoastra sunt minunate. Felicitari pentru aceasta realizare, ajutati foarte multe femei.

Comentariile sunt închise.