PROIECT „DOTAREA LABORATORULUI DE HEMATOLOGIE SUUB”

 DOTAREA LABORATORULUI SECTIEI DE HEMATOLOGIE SUUB

 

Estimarea investitiei: 900.000 RON = 200.000 €

Proiectul si-a propus dotarea laboratorului sectiei de hematologie a Spitalului Universitar Bucuresti cu un Flowcitometru nou, necesar diagnosticarii corecte si complete a patologiilor de sange. O diagnosticare corecta aduce cu sine un tratament eficient pentru bolnavii de cancer, ceea ce este vital pentru mentinerea sanselor de supravietuire. Beneficiarii acestui proiect sunt pacientii din Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, Colentina si Brasov.

Prin realizarea acestui proiect am fortificat segmentul diagnosticarii prin adaugarea unor componente vitale: precizie- aparatul ofera un rezultat in proportie de 99% corect- si rapiditate- procesul de analiza a celulelor are loc in cateva minute. In plus, odata achizitionat aparatul acesta va putea oferi o vizualizare mult mai corecta a evolutiei bolii, anuntand din timp necesitatea unui transplant! Avand aceste date de la inceput, pacientul bolnav de cancer va putea beneficia de un tratament corect, rapid si se vor sti exact etapele pe care trebuie sa le urmeze in procesul de recuperare.

Proiectul s-a desfasurat in perioada  noiembrie 2013 – mai 2015 si a avut sprijinul material al Fundatiei Vodafon prin programul Voluntar de profesie, s-a clasat pe locul I la Bursa Binelui (o platforma a BCR) editia 2014-2015 si a castigat un grant oferit de Raiffeisen Bank Romania.

Acest proiect nu s-ar fi materializat fara ajutorul  minunatei echipe de profesori si “tineri actori” de la scoala de teatru EcArt Studio , a doamnei Iuliana Tudor si a domnului Octavian Strunila care cu totii si-au pus talentul si timpul la dispozitia Aril si au contribuit la strangerea de fonduri, si nu in ultimul rand acest proiect nu s-ar fi putut materializa fara contributia si sponsorizarile venite din partea: Ab Initio, Betfair, EcArt Studio, Farmexpert, Eurocas,Trios, Margarita, Datanet, Romgaz, Academia de Coaching, Ansamblul Rezidential Dealul Verde, Tehnitech, Energutil, Dedeman, Maris Textil, Las Tradeing, Dioptria, NCD Image, Caramel, Infrarail, Gaudeamus, Casa de Cultura Otopeni, Liceul Teoretic „Ioan Petrus” Otopeni

REZULTATE PROIECT:

FONDURI OBTINUTE DIN REDIRECTIONAREA CELOR 20% SI ALTE SPONSORIZARI614.499 RON

FONDURI OBTINUTE DIN SPECTACOLELE CARITABILE DE TEATRU: 37.475 RON

FONDURI OBTINUTE DIN REDIRECTIONAREA CELOR 2% : 244.134RON

TOTAL RON: 896.108 RON

 

Împreună putem învinge leucemia!

 

2 comentarii la „PROIECT „DOTAREA LABORATORULUI DE HEMATOLOGIE SUUB””

Comentariile sunt închise.