Solutii pentru efectele secundare ale chemioterapiei – Asociația Română Împotriva Leucemiei – ARIL

Solutii pentru efectele secundare ale chemioterapiei

Cum probabil fiecare femeie diagnosticata cu cancer se gandeste la caderea parului, asa mi s-a intamplat si mie,mai ales ca am 21 de ani si imi iubeam parul foarte tare.
La aflarea diagnosticului mi-am intrebat medicul curant despre caderea parului si pe un ton absolut normal mi-a spus ” Da, Andreea, dar profita de asta si tunde-te asa cum nu ai avut curaj pana acum ” . Zis si facut, am inceput sa caut tunsori „ciudatele” pe care nu le-as fi incercat inainte , neavand curaj sa renunt la parul meu..
La scurt timp dupa noua tunsoare, parul meu scurt a inceput sa cada din ce in ce mai tare si a venit momentul in care am hotarat sa renunt definitiv la el fara sa mai astept sa pice singur…si am hotarat sa imi cumpar peruca.
Alegerea perucii este destul de dificila, mai ales pentru cineva care nu a mai facut asta inainte. Nu cunoaste magazine sau site-uri serioase de unde se pot achizitiona.
Prima mea peruca am cumparat-o din magazinul Bucur Obor de la parter. Acolo se gasesc atat din par natural cat si din par sintetic.
Am fost tare incantata de ea mai ales ca nu am avut niciodata curaj sa imi fac breton drept si acum noul meu look era diferit de cel vechi.
Usor usor a inceput parul sa imi creasca si eram foarte mandra de el (mentionez ca era mai des si o culoare diferita de cea initiala.. imi placea mai mult aceasta) .
La ultima cura, d-na doctor a hotarat sa imi schimbe tratamentul si parutul meu iar a cazut.. iar atunci mami a decis sa imi faca un cadou… o noua peruca…
De data asta am ales sa imi achizitionez dupa un site:

Acestea sunt din par natural, pretul este unul mai mare dar calitatea este ireprosabila.

Initial,am avut peruca din par natural tratat chimic pe monofilament insa ele sunt potrivite pe timp de iarna deoarece sunt foarte calduroase. Acestea din urma sunt pe baza de dantela, ele sunt lipite pe circumferinta capului si pot rezista intre 1-6 saptamani in functie de adezivul folosit. Se poate face dus cu ele pe cap, se poate merge la sala si imediat dupa ce o aplici nici macar tu iti mai dai seama ca este peruca.
http://www.perucideosebite.ro/
Peruci – Peruci din par natural
www.perucideosebite.ro
Sper ca aceste informatii sa va ajute si sa va bucurati de un look frumos in orice moment.