Stefan Tataru

De ce sa am un diagnostic cand pot sa am doua ?

Diagnosticul meu a fost:Leucemie acuta bifenotipica.A fost pus in urma cu 11 ani si 5 luni in urma multor investigatii in luna februarie 2009. Dupa stabilirea diagnosticului au urmat 2 cure de inductie si 3 consolidari prin chimioterapie. Raspunsul tratamentului a fost unul favorabil dar totodata medicii mi-au recomndat transplantul de cellule stem. Pot spune la vremea respectiva ca norocul meu a fost ca sora mea sa fie compatibila 100% cu mine si sa efectuez transplantul mult mai repede deoarece atunci nu exista registrul donatorilor .Am facut transplantul de cellule stem pe data de 10.11.2009 adica la 9 luni de la aflarea diagnosticului pot spune ca atunci am renascut.

Numele meu este Tataru Stefan ,am 33 ani  sau cum zic eu 11 ani si lucrez ca asistent medical.

Acum 11 ani eram un tanar voios, armonios, cu simtul umorului, lucram de dimineata pana seara si nu apreciam sanatatea si lucrurile marunte.

Cum sunt acum?

Viata te face sa devii mai responsabil, mai calculat, sa apreciezi ceea ce ai, sa te bucuri de fiecare moment frumos, sa faci lucrurile atunci cand trebuie, sa ai grija de tine, de sanatate, sa pui mai presus de toate persoana ta.

Au fost momente grele si inca mai sunt moment grele dar cu ajutorul sotiei, familiei, Bunului Dumnezeu trec peste ele.

TOT TIMPUL DUMNZEU IMI DA MOTIVE SA NU RENUNT.

Pentru cei care in momentul de fata trec prin aceste moment sa se gandeasca tot timpul ca Dumnezeu te pune la incercare si iti da atatea obstacole cat poti duce. Daca Dumnezeu iti da o cumpana tot el iti va gasi si rezolvarea. Fiecare dintre noi are pentru cine lupta.

INVATA SA AI RABDARE, NU-TI PIERDE CREDINTA!