Tarlete Gheorghe Valentin

VTarlete Gheorghe Valentin

Diagnosticat cu Cancer limfatic ganglionar in 1999.

Boala in remisie.

Numele meu este Valentin. Pana la 16 ani viata mea era ca a oricarui adolescent la aceasta varsta. In afara de repetate infectii ale amigdalelor, nu am avut alte probleme de sanatate. In anul 1999 avea sa se intample insa ceva care mi-a schimbat cu totul viata. In iunie  mi s-a umflat un ganglion in partea latero-cervicala dreapta. Dupa repetate internari in Spitalul Judetean Rm.Valcea si tratamente fara niciun fel de rezultat, am fost trimis la spitalul Panduri din Bucuresti. Acolo mi s-a operat operat ganglionul, iar rezultatul a fost unul foarte trist pentru mine: Boala Hodgking ST.1A. Cancer limfatic ganglionar.

Am fost trimis la Spitalul Fundeni din Bucuresti si am inceput imediat tratamentul cu citostatice. Foarte dur si greu de suportat. Cum un necaz nu vine niciodata singur, dupa cateva cure de citostatice in urma analizelor de rigoare mi s-a descoperit si o infectie cu virus hepatic de tip B.  Medicul curant a decis ca este bine sa continui tratamentul cu citostatice. A urmat o perioada cu multe zile petrecute pe patul spitalului.  Am reusit cu greu sa termin cele 6 cure de tratament cu citostatice. Au urmat apoi cateva luni de radioterapie. Dupa ce am terminat si radioterapia, mi s-a spus ca boala mea este in remisie si ca totul este bine….Ce bucurie!

Cu greu am reusit sa termin un liceu cu profil mecanic auto, insa nu am putut sa lucrez in acest domeniu. Ca sa ma pot intretine beneficiez de indemnizatie de persoana cu handicap. Anii au trecut si dorinta mea de a imi gasi un job stabil a ramas un vis.  In anul 2007 un angajator mi-a oferit o sansa sa muncesc intr-un fast food. Din pacate am rezistat doar o luna de zile dupa care am fost trimis acasa pe motiv ca acest job nu este pentru mine. Din dorinta de a invata o meserie care sa-mi permita sa o fac am inceput sa studiez service de calculatoare. In acest moment cunostintele mele de Service IT sunt peste medie si cred ca este singurul domeniu in care cred cu siguranta ca pot sa ma descurc singur. Stiu sa pun un diagnostic corect, sa schimb componente, instalari sisteme de operare, devirusari, recuparere date etc. Din pacate orasul in care traiesc este foarte mic, iar oportunitatile de a  imi gasi ceva de munca in acest domeniu sunt foarte mici,aproape inexistente. Cu toate acestea, ce pot sa fac? Merg inainte! Sunt optimist ca voi gasi locul de munca unde sa fiu apreciat pentru ceea ce stiu. Va multumesc!

Doccumente medicale

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.