Voluntariat

Loredana Latis

Loredana este cel mai cunoscut specialist al momentului life coach – antrenor pentru o minte sanatoasa, are o experienta bogata in a ajuta bolnavii de cancer sa isi regaseasca puterea de a merge mai departe cu optimism si speranta.

Pentru ca a trecut ea insasi printr-o experienta asemanatoare in 2007 cand s-a imbolnavit de cancer de col, are o puternica motivatie de a ajuta cu adevarat. Citeste mai mult

Pacient

Marina Adam

Trecand printr-o experienta dificila cu ceva ani in urma, alaturi de fiul sau, care in momentul de fata este sanatos, Marina a hotarat in 2007 sa se alature echipei ARIL si se ocupa in special de proiectul care vizeaza igiena in spitale, pentru ca ea stie cel mai bine ca acest aspect poate fi vital pentru pacient. In plus, vine si in sprijinul pacientilor cu tot ce este posibil, pentru a-i ajuta sa faca fata mai usor situatiei in care se afla.

Cristina_Dragos

Cristina Dragos

Sa vezi un adult bolnav este dureros, dar sa vezi un copil bolnav e cumplit, iar pentru aceste cazuri si nu numai, o avem pe Cristina, care se ocupa de micutii pusi la incercare. Cristina se implică activ în activitățile asociației, cu precădere în cele legate de interacțiunea directă cu pacienții. Datorita cunostintelor ei si relatiilor cu personalul medical din Pavia, a gasit solutii pentru zeci de copii, care astazi pot fi considerati sanatosi.

Andreea-Ivanescu


Andreea Ivanescu

Buna, numele meu este Andreea Ivanescu si in anul 2013 am fost diagnosticata cu leucemie acuta. Dupa terminarea tratamentului am vrut sa devin voluntar ARIL pentru a va ajuta pe voi, pacientii sa treceti mai usor peste tot ceea ce inseamna boala. Impreuna putem face lucrurile mai usoare !