Usa cu cartela magnetica si interfoane – Hematologie SUUB – Asociația Română Împotriva Leucemiei – ARIL

Usa cu cartela magnetica si interfoane – Hematologie SUUB

PROIECTUL A FOST FINALIZAT

Este bine de stiut ca faptele aparent mici fac diferenta intre succes si esec. Cum razboiul impotriva leucemiei este o insiruire de mici batalii, orice lupta castigata, fie ea cat de mica, deschide calea catre victoria finala. In aceste conditii, scopul asociatiei noastre este clar.

Dotarea sectiei de Hematologie cu usa cu cartela magnetica si interfoane – Hematologie SUUB

Cat mai multe ajutoare concrete, mai mult sau mai putin costisitoare, in functie de banii pe care ii strangem de la oamenii cu suflet mare si care sunt aproape de crezul nostru.

Se stie foarte bine ca in sectiile de hematologie pastrarea unei igiene desavarsite este de o importanta vitala. Dar degeaba cadrele medicale, asistenti si infirmieri se straduie sa mentina curatenia, daca microbii, care uneori pot fi fatali, sunt adusi de persoane care vin din exteriorul sectiei. In acest sens in anul 2011 am achizitionat si instalat la sectia de hematologie din cadrul SUUB o usa cu cartela magnetica si interfon, care blocheaza intrarea si permite accesul in sectie doar pe baza unor cartele sau cu ajutorul interfonului.Investitia a fost estimata la 3695,45 RON

De asemenea, tot la sectia de hematologie SUUB, am instalat un automat care distribuie vizitatorilor kiturile atat de necesare, care cuprind: papuci pentru protectia incaltamintei, precum si halate si masti sterile de unica folosinta. Din informatiile medicilor, am aflat ca sunt utilizate frecvent, demonstrandu-si inca o data necesitatea.

[nggallery id=2]

Din pacate, legislatia nu mai permite existenta acestor distribuitoare in incinta spitalelor, prin urmare, va rugam pe voi, cei direct implicati, sa aveti grija ca tot ceea ce intra in camera pacientului, sa fie cat mai curat, daca se poate, steril.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.