Donează medicamentele de care nu mai ai nevoie – Asociația Română Împotriva Leucemiei – ARIL

Donează medicamentele de care nu mai ai nevoie

Daca esti un caz fericit si te-ai vindecat, poate vei putea sa ajuti pe cineva care inca se lupta pentru supravietuire. Un medicament care ti-a ramas si de care te gandesti ca nu mai ai nevoie poate salva viata altcuiva.
Ai nevoie de medicamente? Scrie aici si poate cineva ti le poate procura sau dona.

Pentru a fi siguri ca cel care cere un medicament chiar are nevoie de el, acesta trebuie sa ataseze o adeverinta/reteta medicala cu numele său si numele medicamentul pe care il doreste. Lista cererilor va fi publicata in acest articol iar cei dornici vor putea folosi sectiunea de comentarii sau numerele de telefon pentru a contacta aceste persoane. De asemenea, cererile rezolvate vor fi sterse lasand loc pentru cereri noi.

Cei care doresc să contribuie la cumpărarea de medicamente, pot să doneze prin transfer bancar sau online, prin card bancar (Paypal), adaugând ca mentiune numele persoanei pe care vor să o ajute.

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

40 de comentarii la „Donează medicamentele de care nu mai ai nevoie”

 1. Dr. Brinza Melen de la Spitalul Fundeni ne-a scris in legatura cu pacienta CHIRTU GHEORGHITA care se afla in evidenta dansei din vara 2011 cu diagnosticul de Mielom multiplu IgA stadiul IIIA, Insuficienta renala cronica, Diabet zaharat tip II, HTA medie. A urmat chimioterapie cu Velcade + Dexametazona 6 cure, cu remisiune completa, apoi intretinere cu Velcade saptamanal. In prezent se afla in observatie fara tratament specific, cu stare buna, in remisiune completa. Avand in vedere varsta pacientei (sub 60ani), raspunsul favorabil la tratament si prognosticul nefavorabil al tipului de mielom cu IgA, s-a propus consolidarea raspunsului prin autotransplant de celule stem.

  In februarie 2012 s-au recoltat celule stem urmand ca pacienta sa fie programata pentru transplant in functie de momentul in care isi va procura medicatia necesara (Melphalan injectabil flacoane 7) Va ramanem recunoscatori daca ati putea-o ajuta pe aceasta doamna, avand in vedere faptul ca transplantul de celule stem este singura terapie curativa in mielomul multiplu.

 2. Multumita echipei de medici din Milano, pacienta Chirtu Gheorghita va primi medicamentul probabil saptamana viitoare, si astfel va putea face transplantul cat de curand.

 3. Buna ziua,ma numesc Diana Dines si am un baietel,N care face chimoterapie din anul 2008.De 2 ani ne cumparam singuri medicamentul chimioterapeutic,VINBLASTIN.Baitelul meu face chimioterapie saptamanala.De asemenea are nevoie si de antivomitivul OSETRON sau KITRIL.Daca cumva dumneavoastra nu mai aveti nevoie de ele sau vi-au ramas in urma tratamentului urmat vi-as fi tare recunoscatoare daca ne-ati putea ajuta.Va multumesc tuturor si va doresc multa sanatate.

 4. DONEZ MEDICAMENTE -BUCURESTI !

  Donez (doar cu ridicare din Bucuresti-Stadionul Steaua ) urmatoarele medicamente :

  * SIMVASTATIN HEXAL 80 mg – Doua cutii

  * LASIX 40 mg – Doua cutii

  Ambele produse in Germania !

  Rog SERIOZITATE ! – 0723.06.34.34.

 5. Va rog din suflet sa ma ajutati cu un furnizor pentru achizitionarea urmatoarelor medicamente:
  – BCNU- carmustine, 5 fiole/100mg
  – MELFALAN- alkeran ,5 fiole/50 mg. nu am reusit la nicio farmacie sa le gasesc, aceste medicamente fiind de stricta necesitate .
  Revin cu reteta scanata.
  Cu deosebit respect pt. tot ceea ce faceti,
  Daniela Nitulescu

 6. Va rog din suflet sa ma ajutati cu achizitionarea urmatoarelor medicamente BCNU – CARMUSTINE , 6 file/100mg si MELFALAN -alkeran, 5 fiole/50mg. Am reteta in lb engleza.Sunt programata ptr autotransplant in luna ian 2013,recoltarea de celule stem fiind facuta.
  Astept un raspuns de la cineva cu suflet care ma poate ajuta
  tel 0761 967 368
  Cu deosebit respect,
  Alina Paraschiva

 7. Pe site-ul http://www.medicamente-lipsa.ro, la sectiunea SOLICITARI gasiti o lista cu toate medicamentele care ne-au fost recent solicitate.

  Stimata Doamna Paraschiva, in lista de mai sus, la codurile A1 si A17 gasiti medicamentele solicitate de Dumneavoastra, respectiv inlocuitori ale acestora – cu preturile din farmaciile din Viena.

  In cazul in care nu vi le puteti achizitiona singura (sau prin prieteni/cunostinte), va rugam sa ne scrieti la info@medicamente-lipsa.ro si vom incerca sa va punem in legatura cu un voluntar care v-ar putea ajuta!

  Pentru claritate: serviciul nostru este INTOTDEAUNA gratuit!
  Va sfatuim sa aveti mare grija cu transportul medicamentelor care trebuie sa fie facut in anumite conditii de lumina, temperatura, etc.

 8. Va rog dk ma puteti ajuta mama mea este internat in spitatul din jud ARAD sufera de LEUCEMIE ACUTA AVEM NUVOIE DE CYTARABINA, ALEXAN SAU CYTOSAL AVEM NEVOIE DE 21 DE FLACOANE DE 100 DE MLG NU CONTEAZA DOZAJUL NEAPARAT …VA ROG AJUTATIMA !!!!!!

 9. calin POP 43 de ani a fost diagnosticat cu Mielom Multiplu este internat la Targu Mures din data de 01.03.2013 din pacate nu poate face autotransplantul pentru ca nu are tratamentu si anume Melfalan ( Alkeran) de 50 mg 10 fiole. Va rog frumos cine ne poate ajuta sa procuram aceste medicamente o donatie ,care la noi in tara nu se gasesesc el este un proaspat tatic al unui baietel care sa nascut in data de 01.04.13 va rog sa ne ajutati sa poata sa isi vada si sa isi creasca copilasii. Doamne ajuta!

Comentariile sunt închise.