Donează medicamentele de care nu mai ai nevoie

Daca esti un caz fericit si te-ai vindecat, poate vei putea sa ajuti pe cineva care inca se lupta pentru supravietuire. Un medicament care ti-a ramas si de care te gandesti ca nu mai ai nevoie poate salva viata altcuiva.
Ai nevoie de medicamente? Scrie aici si poate cineva ti le poate procura sau dona.

Pentru a fi siguri ca cel care cere un medicament chiar are nevoie de el, acesta trebuie sa ataseze o adeverinta/reteta medicala cu numele său si numele medicamentul pe care il doreste. Lista cererilor va fi publicata in acest articol iar cei dornici vor putea folosi sectiunea de comentarii sau numerele de telefon pentru a contacta aceste persoane. De asemenea, cererile rezolvate vor fi sterse lasand loc pentru cereri noi.

Cei care doresc să contribuie la cumpărarea de medicamente, pot să doneze prin transfer bancar sau online, prin card bancar (Paypal), adaugând ca mentiune numele persoanei pe care vor să o ajute.

Numele dvs

Adresa de email

Numele medicamentului

Data expirarii si orice alte informatii

Atașați rețeta medicală/adeverința

40 de comentarii la „Donează medicamentele de care nu mai ai nevoie”

 1. Alina Balint, 25 ani, diagnosticata cu linfom, are nevoie de tratament cu ALKERAN (MELFALAN) 50mg 6 fiole, ARA-CELL 1000mg 3 flacoane, CARMUSTINE 100mg 7 flacoane pentru a putea face autotransplantul. Haideti sa o ajutam cum putem. Fetita ei de 2 ani o asteapta acasa!

 2. Am vazut ca CYTOSAR-ul (care ii este necesar mamei mele diagnosticata cu leucemie „galopanta”) este disponibil doar in Ungaria.
  Intrebarea mea este daca acesta este disponibil si in farmaciile de acolo (din cate am inteles acest citostatic este cu circuit inchis : spital – farmacie, nicidecum client / pacient – farmacie) ?

  Cu respect,
  Nicoleta Mihai

 3. Ma numesc Draganoiu George Claudiu si sunt diagnosticat cu limfom hodgking,am recoltat celule stem pt auto-transplant si am gasit MELFALAN(ALKERAN), dar nu gasesc al doi-lea medicament pt autotransplant care se numeste BCNU(CARMUSTINE) 6 fiole 100 mg.
  Va rog sa ma ajutati pt a gasi al doi-lea medicament ca sa fac mai repede autotransplantul! Va multumesc tuturor celor care ma ajutati!
  LA ACESTE 2 MEDICAMENTE AM BILETE DE IESIRE SI RETETA!

 4. Gheorghe Maftei sunt diagnosticat cu boala LIMFOM HODKIN ,am recoltat celulele stem si imi trebuie un medicament pe care nu-l gasesc, BCNU (carmustine) de 100 mg ,6 fiole fiindu-mi necesar pentru auto transplant. Va rog mult sa ma ajutati sa gasesc acest medicament.Va multumesc .numarul meu de tel.0749092624. am reteta si bilet de externare.

 5. GHEORGHE M si sunt diagnosticat cu boala LIMFOM HODKIN ,am recoltat celulele stem si imi trebuie un medicament pe care nu-l gasesc, BCNU (carmustine) de 100 mg ,6 fiole fiindu-mi necesar pentru auto transplant. Va rog mult sa ma ajutati sa gasesc acest medicament.Va multumesc .numarul meu de tel.0749092624. am reteta si bilet de externare.

 6. Va rog din suflet sa ma ajutati cu achizitionarea medicamentului BCNU – CARMUSTINE ,7 fiole/100mg pentru fratele meu care are Limfom non-hodgkin si este programat ptr transplant la Targu Mures.Recoltarea de celule stem fiind facuta.
  Astept un raspuns de la cineva cu suflet care ma poate ajuta.Avem reteta iar tratamentul cu citostatice a fost facut la Sibiu.
  tel 0740/924431
  Cu deosebit respect,
  Dan Popescu

 7. buna ,
  am nevoie de acesat medicament, pana acum l-am procurat din Iitalia dar nu mai am posibilitate sa mi-l trimita de acolo deoarece se elibereaza pe baza de reteta, sunt in remisiune de 1 an si jumatate si sunt sub tratament de intretinere, puri-nethol si methrotexate, schema de tratament 2 puri-nethol de luni pana vineri iar sambata 12 de methrotexate,,, rog daca ma puteti ajuta. Multumesc

 8. Am nevoie de Puri-Nethol de 50 de mg, am publicat anuntul mai sus dar nu am scris medicamentul… rog cine ma poate ajuta. multumesc

 9. DONEZ NIMOTOP solutie perfuzabila , expira in 2016, AVELOX solutie perfuzabila , expira in 2015,
  FERINJECT solutie perfuzabila , expira in 2016.

Comentariile sunt închise.